Nilüfer / Bursa Telefon 0 (224) 909 21 51

Bursa Salon Dekorasyonu

Bursa Salon Dekorasyonu

Bursa Salon Dekorasyonu

Hiza Yapı Dekorasyon yaşam alanlarınıza yeni bir nefes katmak, sizler için mekanlarınızı daha estetik ve konforlu hale getirmek için güvenilir ve ekonomik hizmet anlayışı, uzman ekip kadrosu ile 10 yılı aşkın süredir Bursa’nın her yerinde ayırt etmeksizin hizmet vermeye devam ediyor. Bu bağlamda anahtar teslim dekorasyon ve tadilat anlayışı ile çıktığımız yolda sizlerin istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak lokal çalışmalarda yürütmekteyiz. İsterseniz evinizin tamamını ya da bir odasını yenilemekten her zaman mutluluk duyacağız.

Müşterilerimizin sıklıkla tercih ettiği, günlük hayatımızda zamanımızın bir çoğunu geçirdiğimiz, misafirlerimizi ağırladığımız salonlarımız yaşam alanlarımızın en önemli köşelerindendir. Bu alanların konforlu ve fonksiyonel olmasının yanında şık, modern ve estetik olması da kesinlikle önceliklerimiz arasındadır. Salon dekorasyonlarımızda gözümüze ilk çarpan detay duvarlarımızdır. Duvarlarda tercih edeceğiniz renk ve desenler hatta dekoratif ürünler her zaman ilk detayları oluşturur. Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizler salon duvarlarınızda lokal olarak uyguladığımız dekoratif boya çalışmalarımız ile salonlarınıza ilk imzamızı atıyoruz. İstediğiniz renk ve dokularda seçim yapabileceğiniz dekoratif boya çalışmalarımız özellikle televizyon ünitesi arkalarınıza çok yakışacak.

Dekoratif boya çalışmaları ile alakalı çokça örnek çalışmalarız mevcut olup, kendimize geliştirmek ve sizlere daha kaliteli hizmet vermek için atölyemizde arge çalışmalarına devam etmekteyiz. Dekorasyon da en dikkat çeken ürünlerden bir diğeri de zeminde tercih edeceğiniz kaplama ürünleridir. Son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden biri olan parkeler oldukça sağlıklı, uzun ömürlü ve mukavemetli malzemelerdir. Doğal ahşap görüntüleri ile pek çok renk ve doku aralığına sahiptir. Parkelerin temizlikleri de oldukça kolaydır. Parkeler derzli ve derzsiz olmak üzere iki çeşittir. Uygulaması gayet kolay ve teniz olup çok kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca parkeler mekanalrınızda ısı ve ses yalıtımına da katkı sağlarlar. Parkelerde müşterilerimizin genellikle tercihi açık renklerdir. Gri ve tonları mekanı daha modern gösterirken, kahve ve tonları mekanlarınızda daha doğal ve rüstik bir görünüm oluştururlar.

Bunun dışında büyük ve yerden ısıtmalı salon dekorasyonlarında granit olarak adlandırdığımız 60*60 , 60*120 seramiklerimizde sıklıkla kullanılmaktadır. Bu ürünler mekanlarınıza çok farklı ve ferah bir hava katacaktır. Doğal bir malzeme olan seramik geç ısınır ve geç soğur. Yerden ısıtmalı sistemlerde ısıyı içine hapsedecek ve bu açıdan sizlere daha sağlıklı bir ortam sunacaktır. Gönül rahatlığı ile seramik ürünleri salon dekorasyonlarınızda tercih edebilirsiniz. Temizliği ve bakımı çok kolay olan bu ürünler darbe ce çizilmelere karşı da son derece dayanıklı ürünlerdir. Bunun dışında salonlarımızı dolduracak ve her zaman göz önünde olacak mobilya ve aksesuar tercihlerinizde dekorasyon da en belirleyici unsurlardır. Bu tercihleri yaparken estetik ve şıklığın yanında konfor ve fonksiyonelliği de mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Açık renkler genellikle tüm müşterilerimizin tercihi olup koyu ve kontrast renklerle dekorasyona imza atmak en doğru tercih olacaktır.

 

Anahtar Kelimeler

Bursa Yapı Dekorasyon

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Yapı Dekorasyon Firmaları

Bursa Ev Tadilatı
Bursa Nilufer Yapı Dekorasyon

Bursa Osmangazi Yapı Dekorasyon

Bursa Anahtar Teslim Ev Tadilatı

Bursa Tadilat Firması

Bursa Mutfak Dekorasyonu

Bursa Ev Dekorasyonu ve Tadilatı
Web Tasarım ve Programaya dair Tüm Hakları irfanozer.com tarafından korunmaktadır.
Ayrıca Hiza yapı Türkiyenin en iyi ücretsiz firma rehberi Sektör Dizini'ni desteklemektedir.
WhatsApp ile iletişime geç