Nilüfer / Bursa Telefon 0 (224) 909 21 51

Bursa Oturma Odası Dekorasyonu

Bursa Oturma Odası Dekorasyonu

Bursa Oturma Odası Dekorasyonu

Bursa’da 10 yılı aşkın süredir hizmet vermekte olan Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizler, sizlerin yaşam alanlarındaki konfor ve şıklığını kendimize hedef belirleyerek çıktığımız bu yolda dekorasyon fikirlerimizi her zaman güncel tutarak sizlere kaliteli hizmet vermek için varız. Günlük hayatımızın büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz salonlarımız, oturma odalarımız yaşamımızın en önemli alanlarından. Oturma odalarımızın hem şık hem de fonksiyonel olabilmesi için mekan analizlerinin iyi yapılması dekorasyon ve tadilat sürecinin temelini oluşturur.

Ölü alanlar nasıl değerlendirilir sorusu mekanı fonksiyonel hale getirmenin başlangıcıdır. Sonrasında ise ev sahibinin tarzı ve istekleri göz önünde tutularak mekan tasarımı yapılır. Sıva ve boya detayları, mobilya ve aksesuar detayları, zeminde kullanılacak malzeme ve bunlar dışında diğer tamamlayıcı her öge ortak bir kararla belirlenir. Mekanın üç boyutlu tasarım görselleri hazırlanarak dekorasyonda en mükemmel görüntü yakalanmış olur. Oturma odalarımızda en dikkat çeken alanlardan biriside televizyon ünitelerimizdir. Gerek mobilya detayları gerekse duvarda yaptığımız kişiye özel tasarımlarımızla oturma odalarınızın gözdesi televizyon üniteleriniz olacaktır. Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizler televizyon ünitelerinin arkasında son zamanlarda trend olan ve imalatı tamamen bize ait olan dekoratif boya uygulamasını tercih etmekteyiz. Kişiye özel olan bu uygulamada mobilyalarınızın detaylarını ve tabi konseptteki rengimizi baz alarak tamamen kişiye özel doku ve renklerde tasarımını yapıyoruz. Bu boya uygulamamızı yine imalatı ve montajı bize ait olan kişiye özel tasarım televizyon ünitelerimiz ile tamamlıyoruz.

Burada sizlere hem depolama alanı oluşturuyoruz hem de şık bir görüntü elde ediyoruz. Duvarlarda da raf ve dikmelerden dekoratif alanlar oluşturarak bütünü sağlıyoruz. Son derece sağlıklı, mukavemetli ve uzun ömürlü olan mobilyalarımızın temizliği de çok kolay olup geniş ürün yelpazesine sahiptir. Oturma odalarımızın bir diğer detayı ise zeminde tercih ettiğimiz malzemelerdir. Seramik ve parke en çok kullanılan zemin malzemesidir. Mekanın genişliğine göre dekorasyonun genelinde tercih ettiğiniz renk ve konsepte göre de zemin malzemesi tercihi yapılır. Genellikle geniş ve yerden ısıtmalı mekanlarda seramikler tercih edilirken, parkeler her mekanın ve her ısıtma sisteminin sıklıkla uygulandığı malzemedir. Açık renkler mekanı daha ferah ve aydınlık gösterirken, koyu renkler ise daha bohem bir his yaratırlar. Gerek seramik gerekse parkeler son derece sağlıklı, temizliği ve bakımı kolay, mukavemetli ürünlerdir. Her ikisini de oturma odası dekorasyonlarınızda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Sizler de Hiza Yapı Dekorasyona gelerek oturma odası dekorasyonlarınızda bir farklılık yapın  ! 

Anahtar Kelimeler

Bursa Yapı Dekorasyon

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Yapı Dekorasyon Firmaları

Bursa Ev Tadilatı
Bursa Nilufer Yapı Dekorasyon

Bursa Osmangazi Yapı Dekorasyon

Bursa Anahtar Teslim Ev Tadilatı

Bursa Tadilat Firması

Bursa Mutfak Dekorasyonu

Bursa Ev Dekorasyonu ve Tadilatı
Web Tasarım ve Programaya dair Tüm Hakları irfanozer.com tarafından korunmaktadır.
Ayrıca Hiza yapı Türkiyenin en iyi ücretsiz firma rehberi Sektör Dizini'ni desteklemektedir.
WhatsApp ile iletişime geç