Nilüfer / Bursa Telefon 0 (224) 909 21 51

Bursa Kiler Dolabı İmalatı

Bursa Kiler Dolabı İmalatı

Bursa Kiler Dolabı İmalatı

Hiza Yapı Dekorasyon ile yaşam alanlarınız da ihtiyaç duyduğunuz depolama alanlarını en fonksiyonel ve şık biçimde sizler için tasarlıyoruz. Özellikle evlerimizde ihtiyaç duyduğumuz kiler dolaplar konforlu evler için öncelikler arasındadır. Kiler, evlerimizde sürekli olarak kullanılmayan ancak dağınıklığa yol açan eşyaların düzenli bir şekilde yerleştirildiği kısımdır. Kullanım alanlarına göre farklılık gösterir ancak en çok tercih edilen modellerinin başında mutfak dolabı gelir. Bu ürünleri kullanarak, daha düzenli, ferah, kolay temizlenebilir alanlar yaratabilirsiniz.

Gerek mutfak için gerekli olan malzemelerimizi, gerek gıdalarımızı depoladığımız geniş anlamda her amaca hizmet eden ürünlerdir. Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizler evinize keşif için geldikten sonra kiler dolapları imalatında önceliğimiz evinizin ölü alanlarını kullanmaktır. Böylelikle sizler için yaşam alanlarınızı boğmadan hayatınızı kolaylaştıracak fikirlerle geliyoruz. Mekanlarınıza ve alanlarınıza uygun ölçülerde imal edilen kiler dolapalrınızın iç detaylarını ise ofisimizde sizlerle beraber üç boyutlu görsel elde ederek detaylandırıyoruz. Raf aralıkları, modeli gibi detayları sizlerin isteği doğrultusunda gerçekleştiriyoruz.

Kalite standartlarımız

Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizler kiler dolaplarının gövdesinde beyaz mdf kullanıyoruz. Kapaklarda ise tamamen sizin zevkinize ve beklentilerinize uygun olarak çeşitlerimiz bulunmaktadır. Membran, melamin, akrilik, highglass ve lake olmak üzere 5 çeşit kapak modelimiz bulunmaktadır. İstediğiniz renk ve dokularda bir çok çeşide sahip olan kapak modellerimizi uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Banyo, mutfak, salon ve balkonlarınızda yani evinizin her köşesinde zevkle kullanarak hayatınız kolaylaşacak. Üstün hizmet anlayışı ile imalatında bulunduğumuz kiler dolapları kaliteli hammaddeleri sayesinde sizlere kullanım esnasında asla sorun çıkarmazlar.

Temizlik ve bakımları çok kolay olup, son derece sağlıklı ürünlerdir. Bunun yanında kiler dolaplarınızın içinde aksesuarlar kullanarak da daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Çekmeceler, kavanozluk alanları gibi aksesuar eklemeleri ile dolabınızın iç dizaynını değiştirebilirsiniz. Kiler dolabı tasarlanırken ; üst raflarına sıkça kullanmadığınız elektronik eşyalarınız, bir alt rafına seyrek kullandığınız boş bavullar, kutular, yorganlar, çarşaflar, orta katına ise günlük rutinde genelde elinizin altında olması gereken temizlik bezler, havlu, ütü, tuvalet kağıtları, plastik veya cam kavanozlar yerleştirilebilir. Böylelikle sürekli kullanmadığınız eşyalar göz önünde bulunmaz.

Anahtar Kelimeler

Bursa Yapı Dekorasyon

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Yapı Dekorasyon Firmaları

Bursa Ev Tadilatı
Bursa Nilufer Yapı Dekorasyon

Bursa Osmangazi Yapı Dekorasyon

Bursa Anahtar Teslim Ev Tadilatı

Bursa Tadilat Firması

Bursa Mutfak Dekorasyonu

Bursa Ev Dekorasyonu ve Tadilatı
Web Tasarım ve Programaya dair Tüm Hakları irfanozer.com tarafından korunmaktadır.
Ayrıca Hiza yapı Türkiyenin en iyi ücretsiz firma rehberi Sektör Dizini'ni desteklemektedir.
WhatsApp ile iletişime geç