Nilüfer / Bursa Telefon 0 (224) 909 21 51

Bursa Cafe Dekorasyonu

Hiza Yapı Dekorasyon 10 yılı aşkın süredir yaşam alanlarınız için uzman ekip kadrosu ve kaliteli, güvenilir hizmet anlayışı ile Bursa’nın her noktasında hizmet vermektedir. Yaşam alanları dendiğinde günlük hayatta sosyalleşmek adına ortak alanlarımızın en başında gelen kafeler yer almaktadır. Ailemizle, arkadaşlarımızla keyifli ve konforlu vakitler geçirmek istediğimiz kafeler işlevselliğinin yanında mutlaka göze de hitap etmelidir.

Farkımız Nedir ?

Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizler kafe olarak kullanılacak alanı en işlevsel şekilde kullanarak maksimum kapasitede sizler için en konforlu alanları oluşturuyoruz. Mekanı boğmadan, kişilerin rahatını ve konforunu göz önünde bulundurarak tasarımlar yapıyoruz. Önden yaptığımız üç boyutlu tasarımlarımız sayesinde mekan sahipleri ile en doğru kararı verip, sonradan oluşabilecek olumsuzlukları engellemiş oluyoruz.

Mobilya seçimleri, dekoratif aksesuarlar, duvarların kullanım amacı gibi her detaya birlikte karar verip en şık alanları sizler için oluşturuyoruz. Kafe dekorasyonunda zemin malzemesi seçiminde en doğru tercih seramikler olacaktır. İnsan trafiğinin yoğun olduğu bu alanlarda en mukavemetli, sağlıklı ve temizliği kolay olan bir ürün seçmek önemli bir püf noktadır. Seramikler bütün bu kriterlere en uygun malzemedir. Çok fazla renk, doku ve ölçülerde çeşitleri mevcut olan seramikler mekanınıza mutlaka bir kimlik katacaktır. Büyük alanlarımızda lokal olarak tercih edebileceğiniz dekoratif seramikler de mekana farklılık katacaktır.

Bilmeniz gerekenler

Duvarlarda ise yoğunluklu olarak dekorasyon konseptine uygun dekoratif boya uygulamalarımız dekorasyonda imza oluşturacaktır. Duvar rafları, dekoratif duvar ürünleri, ayna gibi ürünlerle zenginleştirilen duvarlar oldukça dikkat çekici olur. Müşterilerini en konforlu şekilde ağırlayacak olan bu mekanlar tamamen müşteri memnuniyetini düşünüp mutfak, lavabo gibi mekanlarında çözümlemesini sağlayarak sizlere en uygun tasarımı oluşturur. Kafe dekorasyonu konusunda tecrübelerimizden faydalanarak sizler için en göz alıcı ve konforlu mekanları oluşturmak Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizlerin en temel prensibidir. Estetik ve teknik bütün detaylarının tasarım, malzeme temini ve işçiliğini üstlendiğimiz kafe dekorasyonlarında mekan sahipleri ve müşterilerin memnuniyetini öncelik alarak en doğru tasarımları sizler için geliştirmeye devam ediyoruz. Sizler de Hiza Yapı Dekorasyon’u tercih edin yaşam alanlarınıza imzayı birlikte atalım.

Anahtar Kelimeler

Bursa Yapı Dekorasyon

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Yapı Dekorasyon Firmaları

Bursa Ev Tadilatı
Bursa Nilufer Yapı Dekorasyon

Bursa Osmangazi Yapı Dekorasyon

Bursa Anahtar Teslim Ev Tadilatı

Bursa Tadilat Firması

Bursa Mutfak Dekorasyonu

Bursa Ev Dekorasyonu ve Tadilatı
Web Tasarım ve Programaya dair Tüm Hakları irfanozer.com tarafından korunmaktadır.
Ayrıca Hiza yapı Türkiyenin en iyi ücretsiz firma rehberi Sektör Dizini'ni desteklemektedir.
WhatsApp ile iletişime geç